KESÄRENGASVALIKOIMA

Ikaalisten Rengaskeskuksen valikoimissa on laajasti eri merkkejä ja eri käyttöön tarkoitettuja renkaita. Tässä maistiaisia. Kysy lisää meiltä, kerromme mielellämme.

Goodyear kesärenkaat

Kesärengas, jonka toimintakykyyn voi luottaa. Renkaan pito-ominaisuudet ovat huipussa ja jarrutusmatkat lyhyemmät märällä tienpinnalla.

Goodyear on kehitystyössään pitkällä. Rengas on useissa eri kokoluokissa eu-merkintöjen a-luokassa. 
Polttoainetaloudelliset renkaat säästävät rahapussiasi vierintävastuksen ollessa pienempiä.

Nokian kesärenkaat

Älä anna pohjoisen kelien ja teiden yllättää kesälläkään. Nokian Hakka –kesärenkaat toimivat turvallisesti kaikenlaisina kesäpäivinä. Olipa kyse kevään ensi hetkistä tai syksyn kylmenevistä illoista, kuivasta moottoritiestä tai sateen piiskaamasta maaseutureitistä. Valitse helposti juuri sinun autoosi ja ajotapaasi soveltuva testattu laatutuote. Mukana maksuton Hakka-turva epäonnisen rikkoutumisen varalta.

Nokian Hakka Green 2

Nokian Hakka Green 2 

  • Renkaaseen on kehitetty teknologiaa, jolla kyetään kiihdyttämään veden virtausta pois renkaan alta. Kuviopalojen muotoilu, trumpettiurat ja sirppiurat renkaan keskialueella lisäävät turvallisuutta märällä tienpinnalla ja torjuvat näin tehokkaasti vesiliirtoa. 
  • Suunniteltu rakenne takaa myös, että hyvät ominaisuudet säilyvät myös renkaan kuluessa.

Katso video täältä

Nokian Hakka Blue 2

Uusi kesärengas, joka liikkuu hallitusti sateen liukastamalla tiellä. Se pysähtyy napakasti ja torjuu vaivattomasti vesiliirtoa. Tarkka tuntuma tiehen tekee ajamisesta helppoa, loogista ja nautittavaa.

  • Parasta pitoa ja ehdotonta turvallisuutta märille teille.
  • Tarkka ja vakaa ajettavuus kaarreajossa, kaistanvaihdoissa ja väistöissä.
  • Mukavuutta, ympäristöystävällisyyttä ja taloudellisuutta keväästä syksyyn.

Nokian Hakka-turva antaa autoilijalle turvan.

Nokian Hakka -kesärenkaat on tehty pohjoisiin oloihin, huolehtimaan turvallisuudestasi kaikissa sää- ja tieolosuhteissa. Ne ovat rakenteiltaan lujia eivätkä rikkoudu normaalikäytössä. Jos näin kuitenkin käy, saat Hakka-turvan ansiosta uuden vastaavan renkaan veloituksetta. Samoin kuin teknistä apua ja tiepalvelua.

Yokohama – BluEarth AE01

Yokohaman appelsiiniöljyllä valmistettu ekologinen rengas. Omaa hyvät EU-Label arvot ja on turvallinen ja hiljainen valinta Suomen kesäkeleille muita Premium merkkejä edullisemmalla hintatasolla.

Auto Bildin kesärengastestissä 4/2015, Yokohama BluEarth AE01 pääsi 56 renkaan joukosta märän pinnan ja kuivan pinnan jarruskokeiden perusteella parhaaseen 18 renkaan ryhmään. Parhaan ryhmän renkaista testattiin myös renkaiden muut ominaisuudet. BluEarth AE01 malli loisti erityisesti vierinvastuskokeessa, ollen top 3 joukossa, jättäen taakseen merkkejä kuten Michelin ja Continental. Renkaan turvallisuusominaisuudet kuivalla pinnalla, hyvät vesiliirto-ominaisuudet suoralla, kokonaistaloudellisuus ja alhainen melutaso, saivat myös kehuja testissä.

Yokohama BluEarth AE50

Tuote tarjoaa erinomaista märkäpitoa, hiljaista ajoa ja erittäin hyvän EU-label energia-arvon. Näin saat erityisen mukavan ja hiljaisen renkaan autoosi ja samalla säästät polttoainetta

Kokojen puolesta BluEarth AE50 tulee sijoittumaan ns. keskikastiin. Kun BluEarth AE01 on suunniteltu pieniin perheautoihin ja ns. peruskokoluokan autoihin, tulee AE50 mallin rengaskoot keskittymään kokoihin jotka soveltuvat suurempiin perheautoihin ja ns. Premium-luokan autoihin.

Nordexx NS9000

Nordexx NS9000 on henkilöautorengas keskikokoisiin ja suuriin henkilöautoihin. Tuote on ns. UHP rengas, eli ultra hihg performance -tuote.

NS9000 renkaalla on edullisen hintaluokan tuotteeksi poikkeuksellisen hyvä märkäpito (merkintä B) ja hiljainen ajettavuus (70-72 dB). Myös kulutuskesto on kohdallaan. Kyseinen rengas on siis Suomenkin olosuhteisiin sopiva.
EU-RENGASMERKINNÄT

Rengasmerkinnän kolme luokittelukriteeriä
Luokittelukriteerit (polttoainetaloudellisuus, märkäpito ja ohiajomelu) helpottavat ja ohjaavat renkaiden valintapäätöstä. Standardoitu luokittelutieto on saatavilla renkaiden kulutuspintaan liimattavalla tarralla tai muulla merkinnällä.

156

Polttoainetaloudellisuus

Vierintävastuksen osuus ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta on noin 20 prosenttia. Se vaikuttaa energiatehokkuuteen ja siten auton käyttökustannuksiin sekä hiilidioksidipäästöihin. Mitä pienempi vierintävastus, sitä pienempi on polttoaineenkulutus.

Märkäpito

Märkäpito on tärkeä turvallisuusominaisuus erityisesti kesärenkaille. Se viestii auton jarrutuskyvystä märällä tiellä. Luokituksessa A on paras, F on heikoin. Luokat D ja G eivät ole käytössä.

Märkäpidoltaan erinomaisilla renkailla on lyhyempi jarrutusmatka, vakaampi ajokäytös ja parempi ohjattavuus.

Ohiajomelu

Uudessa EU-rengasmerkinnässä ulkoisen melun kehitystä pidetään hyvin tärkeänä. Sisämelua ei ole otettu huomioon. Jos miljoonissa autoissa olisi hiljaisemmat renkaat, ympäristön melusaaste vähenisi huomattavasti. Renkaiden aiheuttamaa ohiajomelua mitataan desibeleinä. Ohiajoamelu ei vastaa auton sisällä kuuluvaa melua. Sisälle tuleva rengasmelu on vahvasti riippuvainen auton rakenteista.

HUOMASITHAN SIIS!

Vierinvastus on yksi viidestä ajoneuvon liikettä vastustavista voimista. Sen osuus voi olla 20 % ajoneuvon polttoaineen kulutuksesta, toisin sanoen joka viides tankillinen!

AJANVARAUKSELLA RENKAANVAIHTOON

Ikaalisten Rengaskeskus on paikallinen ammattilainen autoasi varten. Vuosien kokemuksella pystymme tarjoamaan sinulle laajan merkkivalikoiman laadukkaita renkaita ja vanteita henkilö-, paketti-, ja maastoautoosi. Meiltä saa myös renkaan asennukset ja korjaukset.

Nyt voit varata aikasi renkaanvaihtoon suoraan internetistä. 

Voit myös soittaa 03 458 7300 ja varata aikasi.


Varaaaikasinappi

Puh. 03 458 7300

AIKAA VARAAMATTA

Meille voi tulla renkaanvaihtoon myös aikaa varaamatta silloin kun sinulle sopii.

AUKIOLOAJAT

Aukioloaikamme sesonkiaikoina maanantaista-perjantaihin 8-17.

Helatorstaina suljettu.

AD -AUTOHUOLTOON AJANVARAUKSELLA

AD-Autohuolto Ikaalinen henkilökuntineen haluaa tehdä korjaamokäynnistäsi kaikin puolin sujuvaa ja vaivatonta.

Meidän mielestämme viikkokausien jonottaminen autokorjaamoon on kohtuutonta. Auto pitää saada uudestaan liikenteeseen mieluiten heti. Meillä saat huolto- tai korjausajan useimmiten vain muutaman päivän varoitusajalla - joskus jopa samalle päivälle. AD-Autokorjaamoissa pyrimme hoitamaan tilatut työt yhden työpäivän aikana.

AD jatkaa auton matkaa!

Pyydä huoltotarjous tästä. Tarvitset vain rekisterinumerosi.

Pyydahuoltotarjousnappi